Verzending

Verzenden jullie wereldwijd en wat zijn de verzendkosten?


Ja, we verzenden wereldwijd. We bieden klanten gratis verzending naar Nederland en België met tracking. Er zijn GEEN verzendkosten. Hoera!


Verzendproces

We gaan direct aan de slag met je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen nadat je bestelling is geplaatst. Je betaalt alleen voor de artikelen die worden verzonden, samen met de toepasselijke verzend- en belastingtarieven.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.

We verzenden alleen tijdens werkdagen en niet op zaterdagen, zondagen of feestdagen.

We hebben gemiddeld 24 uur nodig om je bestelling uit te voeren, maar sommige artikelen kunnen er langer over doen, of als je bestelling populaire artikelen bevat die problemen hebben met de beschikbaarheid van voorraadartikelen. Bestellingen worden verzonden zodra de beschikbaarheid van de voorraad is bevestigd.

Bij bestellingen van meerdere artikelen kunnen de producten afzonderlijk worden verzonden en op verschillende data worden ontvangen vanwege de verschillende locaties van de productiepartners.

 

Leveringen

Zodra je bestelling is verzonden, is de geschatte levertijd, afhankelijk van je land of regio, tussen de 4 en 9 werkdagen. Specifieke leveringsdata worden niet verstrekt of gegarandeerd.

Wij bieden de volgende leveringsramingen, per land, ter referentie:

Nederland & België: 4-9 dagen


*Opmerking: De hierboven vermelde dagen zijn slechts schattingen in werkdagen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd wordt geleverd, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor omstandigheden buiten onze controle, zoals vereiste post- of inklaringsprocedures, feestdagen, zwaar weer, arbeidsconflicten, protesten, enz. en deze onderbrekingen kunnen vertragingen veroorzaken die onze oorspronkelijke leveringsramingen overschrijden.

 

Rechten, belastingen en andere kosten:

Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan invoerrechten, heffingen en/of douanekosten, die worden geheven zodra een zending het land van de ontvanger bereikt. Deze kosten zijn geheel voor rekening van de ontvanger. We hebben geen controle over deze kosten en kunnen ook niet voorspellen wat ze zullen zijn. Als een zending wordt geweigerd en geretourneerd, ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten en retourverzendkosten.

Het douanebeleid verschilt sterk per land. Als je vragen hebt, raden we je aan contact op te nemen met je plaatselijke douanekantoor voor meer informatie.

Disclaimer voor verkeerd adres:

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ingevoerde verzendadres correct is voordat je een bestelling verzendt. We gaan direct aan de slag met je bestelling, dus meestal kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen nadat de bestelling is geplaatst.